Piletite ümbervahetamine ja tagastamine

26. aprill 2020.

Kevadise eriolukorra tõttu edasi lükkunud kontserdid 

SÜMFOONILINE LÕUNA VI: TALLINN — ROOMA29. aprill 2020 kell 13 -> asenduskontsert toimub 3. detsembril 2020 kel 13.
29. aprilliks ostetud piletid kehtivad 3. detsembril.

ROOMA KARNEVAL30. aprill 2020 kell 19 -> asenduskontsert toimub 4. detsembril 2020 kell 19.
30. aprilliks ostetud piletid kehtivad 4. detsembril.
OSTA PILET (“Rooma karneval”, 4.12.2020)

Hooaja 2020/21 kavamuudatused:

JÄRVI JA MATSUJEV, 8. oktoober 2020 -> väljakuulutatud kuupäeval toimub asendatud solisti ja dirigendi ning osaliselt muutunud kavaga kontsert JÄRVI JA TŠAIKOVSKI

Seoses praeguse olukorraga maailmas anname teada, et Neeme Järvil ja Deniss Matsujevil ei ole kahjuks võimalik Eestisse tulla ning pidime kavas tegema mõned muudatused.

Kõigile, kes on ostnud pileti kontserdile “Järvi ja Matsujev” on garanteeritud koht selle asemel toimuval kontserdil “Järvi ja Tšaikovski”. Kes soovivad oma pileti tagasi müüa või vahetada mõne järgmise kontserdi pileti või ERSO kinkekaardi vastu, siis see võimalus on olemas nii Piletilevis kui Piletimaailmas.

 


  • PILETITE ÜMBERVAHETAMINE / ERSO KINKEKAART
    Piletite ümbervahetamine või ärajäänud kontserdi pileti vahetamine ERSO kinkekaardi vastu. Nii Piletilevis kui Piletimaailmas vahetatud ERSO kinkekaart kehtib 12 kuud alates vahetamise päevast ning sellega saab soetada pileti ERSO korraldatud kontserdile. Oma soovist andke teada aadressil tagasiost@piletilevi.ee või piletimaailm@piletimaailm.com, olenevalt sellest, kas ostsite pileti Piletilevist või Piletimaailmast.
  • PILETITE TAGASTAMINE
    Piletilevist ostetud piletid saab tagastada, kui annate enda soovist teada aadressil tagasiost@piletilevi.ee, kirja sisus palun märkige enda tellimusnumber. Piletil ei ole näha tellimusenumbrit, tellimuse ehk arve number on näha kirjas, mis tuleb kliendile. Kassadest ostetud paberpileteid saab tagastada Selverite ja Prismade Piletilevi müügipunktides.
    Piletimaailmast ostetud piletid saab tagastada, kui saadate  oma arvelduskonto numbri koos ostetud piletitega aadressile piletimaailm@piletimaailm.com (paberpileti(te) puhul tuleb saata piletitest pilt).
  • VÕIMALUS TOETADA ERSOt
    Piletilevi klientidele
    ! Kõigil, kes soovivad toetada ERSOt, jättes piletiraha korraldajale ning ei soovi oma piletite automaatset tagastamist, palume toetuse avalduse  soovist teada anda esimesel võimalusel, hiljem tehakse piletitele tagasiost. Korraldajate toetamiseks on loodud vorm https://www.piletilevi.ee/est/vormid/toetaja.  Füüsiliste piletite omanikud ei pea korraldaja toetamiseks eraldi pöörduma.
    Piletimaailma klientidele! Kes ei teata tagastamise või ümbervahetuse soovist, nende piletite ostusumma jääb automaatselt korraldajale.

Täpsem info: erso@erso.ee ja 6147788