Suveduur. Saatekülaline on dirigent Kristjan Järvi

14. august 2020.

Piret Kooli saatekülaline on dirigent Kristjan Järvi, kes esitles mõned nädalad tagasi esimest autoriplaati “Nordic Escapes” ning juhatab laupäeval, 15. augustil Hirvepargis ERSO Veljo Tormisele pühendatud kontserti.

Tuntud muusikaliste žanripiiride kokkusulataja Kristjan Järvi ühendab ka albumil klassikalise muusika traditsioone uute lähenemisviisidega. “Nordic Escapes” salvestati ansambliga Nordic Pulse Ensemble, samuti koos Londoni Sümfooniaorkestri ja Läänemere Filharmoonikutega (Baltic Sea Philharmonic). Räägime nii albumist kui homme ERSOga Hirvepargis toimuvast kontserdist. Juttu teeme ka Veljo Tormisest, kelle mälestusele kontsert on pühendatud. Klassikaraadio teeb Hirveparist otseülekande alusega kell 14.

Kuula “Suveduuri” Klassikaraadio kodulehel.