ERSO-l on hea meel, et kultuuriminister Indrek Saar tunnustas mitmeid ERSO toetajaid

16. jaanuar 2019.

Aasta kultuurisõbra tiitliga pärjati Meelis Kubits, kelle algatusel toimus kultuuridiplomaatia projekt “Kõik armastavad Gruusiat“. ERSO turnee Gruusiasse ja Armeeniasse sündis tänu unikaalsele koostööle Eesti riiklike institutsioonide ja kuuekümne eraettevõtja vahel.

Kultuurisõbra tiitli pälvis Audi Eesti, kes on olnud pikaajaline ja järjepidev Eesti esindusorkestri toetaja – septembris täitus juba 15. koostööaasta.

Indrek Saar ja Peeter Tiitson (Audi Eesti).

Lisaks pälvisid kultuurisõbra tiitli ERSO kontserdisarja “Klaverikontsert” toetaja  LIVIKO ning ERSO uusimad toetajad Utilitas, Harviker OÜ, kes panid õla alla hiljutisele suurprojektile “ERSO muusikute 100 kontserti Eestile”.

Suur tänu ka kõigile teistele ERSO toetajatele eesti kultuuri edendamisse panustamise eest.

Loe uudist tervikuna ERRi kultuuriportaalis.