Galerii: ERSO avas 91. hooaja

14. september 2017.

13. septembril avas Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri 91. hooaja, kus jõuab publiku ette hulgaliselt erinevaid külalissoliste ja dirigente.

ERSOga teevad sel hooajal koostööd näiteks Baiba Skride, Zee Zee, Deniss Kožuhhin, Víkingur Ólafsson, Clara Andrada de la Calle, Jan-Erik Gustafsson, Thomas Zehetmair, Leif Segerstam, Pierre-André Valade, Robert Trevino, Baldur Brönnimann, Daniel Raiskin ja paljud teised.

Septembri lõpus tuleb Eestisse Ameerika bariton Thomas Hampson, et salvestada koos Neeme Järvi ja ERSOga DVDle Mahleri “Rändselli laulud”. Thomas Hampsoni kollektsioonis on rohkelt nii Grammy, Echo kui Edisoni auhindu, ta on salvestanud üle 150 heliplaadi.

Loe edasi ja vaata fotogaleriid ERRi kultuuriportaalis.

Kuula ja vaata ülevaadet vene keeles: ПБК – Новости Эстонии