Muusikud teevad Veljo Tormisele kontserdiga kummarduse

25. jaanuar 2017.

26. jaanuaril toimub muusikute algatusel Estonia kontserdisaalis muusikaline meenutus “Mõtisklused Tormise muusikaga”.

Oma kummarduse heliloojale teevad Eesti Riiklik Sümfooniaorkester (ERSO), Eesti Rahvusmeeskoor, Eesti Filharmoonia Kammerkoor (EFK), Tütarlastekoor Ellerhein (Huvikeskus Kullo) ja Rahvusooper Estonia Poistekoor, organistid Piret Aidulo ja Ene Salumäe, dirigendid Tõnu Kaljuste, Olari Elts, Mikk Üleoja, Ingrid Kõrvits ja Hirvo Surva, teatab Eesti Heliloojate Liit.

“Mõtisklused Tormise muusikaga” on kõigile vaba sissepääsuga tund aega kestev kontsert, mis toimub muusikainstitutsioonide ERSO, Eesti Kontserdi, EFK, Eesti Muusikanõukogu, Eesti Interpreetide Liidu, EMTA ja Eesti Heliloojate Liidu ühistööna. Estonia kontserdisaali fuajees on avatud ka mälestuste- ja kaastunderaamat, kuhu saavad järelehüüde kirjutada kõik soovijad.

Mälestuskontsert “Mõtisklused Tormise muusikaga” algab Estonia kontserdisaalis kell 16.00. Kell 16.45 teeb kontserdilt otselülituse ka Klassikaraadio.

Loe uudist ERRi kultuuriportaalis.