11. ja 16. veebruar 2016. Eliitkontserdid: Mari-Liis Uibo (viiul), Andreas Lend (tšello), Irina Zahharenkova (klaver)

29. jaanuar 2016.

11. veebruaril kell 19 Vanemuise kontserdimajas
16. veebruaril kell 19 Estonia kontserdisaalis

Mari-Liis Uibo on lõpetanud cum laude Oberlini konservatooriumi USAs ja on sagedane esineja rahvusvahelistel muusikafestivalidel nii Eestis kui välismaal. Andreas Lend, kes kuulub Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri koosseisu, on Eesti üks väljapaistvamaid tšelliste, kelle kontol on hulgaliselt konkursipreemiaid. Irina Zahharenkova on oma põlvkonna omanäolisemaid ja säravamaid muusikuid. Ta on võitnud peapreemiad mitmel rahvusvahelisel konkursil: Bachi konkursil Leipzigis (2006), Casagrande konkursil Itaalias (2006), Enescu konkursil Rumeenias (2005), Prémio Jaén konkursil Hispaanias (2004).

Kavas:
Beethoven – Klaveritrio nr 7 “Archduke” op 97
Rahmaninov – Eleegiline trio (Trio élégiaque) nr 1 g-moll
Mendelssohn – Klaveritrio nr 1 d-moll op 49

Kontsertide korraldajad Eesti Interpreetide Liit ja Eesti Kontsert.

Täpsem info