Muusikaelamus kingikotti!

10. detsember 2015.

Rõõmusta oma lähedasi ja sõpru muusikalise jõulukingitusega: 10.-31. detsembrini on kõigi ERSO käesoleva hooaja kontsertide piletid 30% soodsamad.

ERSO mitmekesisest ja meeleolukast hooajast leiab kingituse iga muusikagurmaan. Jaanuaris on romantilise muusika austajad oodatud kontserdile “Brahms ja Tšaikovski”, moe- ja ooperifännid muusikalisele moeetendusele “Mood on ooperis”. 5. veebruaril ootame muusikasõpru Nordea kontserdimajja nautima Holsti suurejoonelist teost “Planeedid” koos NASA dokumentaalfilmiga planeetidest. Lisaks leiavad veebruaris oma lemmiku nii löökpilli- (“Tähelepanu, löökpillid!”), kammer- (“Pariis. Ilus ajastu”) kui vokaalmuusika austajad (“Usk, lootus, armastus”). Märtsis-aprillis väisavad Tallinna Läti ja Leedu esindusorkestrid, Soome multitalent Olli Mustonen, üks tuntumaid eestlasi maailmas Paavo Järvi, ERSO ees näeme ka orkestri peadirigent Neeme Järvit ja RAMi peadirigent Mikk Üleoja. Eesti muusika päevade kontserti juhatab Anu Tali ning hooaja lõppkontserdil on orkestri ees Berliini Koomilise Ooperi dirigent Kristiina Poska. Neile sekundeerivad säravad instrumentaal- ja vokaalsolistid ning Eesti Rahvusmeeskoor.

Soodustus 30% kehtib pileti täishinnast kõigile ERSO korraldatud hooaja 2015/2016 kontsertidele.

OSTA PILET