ERSO esineb koos maailma tipptenor Rolando Villazóniga Helsingi Musiikkitalos

07. november 2014.

Eesti Riiklik Sümfooniaorkester on laupäeva, 8. novembri õhtul Helsingi Musiikkitalos lavapartneriks maailma tipptenor Rolando Villazónile, kellel on käsil oktoobri keskel alanud Euroopa-turnee. Koos dirigent Guerassim Voronkoviga antakse 11 kontserti Euroopa suurlinnades. Turnee kaassolistiks on Lõuna-Aafrika päritolu sopran Pumeza Matshikiza, olulisemateks kontserdipaikadeks on Londoni Royal Festival Hall, Viini Konzerthaus, Pariisi Champs-Elysées’ teater, Moskva konservatooriumi Suur saal, Helsingi Musiikkitalo jt.

Vaata lisaks: www.rolandovillazon.com


Rolando Villazon

See on teine kord, kui Eesti Riiklik Sümfooniaorkester astub üles Helsingi Musiikkitalos, 2011. aasta sügisel avatud moodsas kontserdisaalis, mis on kodusaaliks nii Soome Raadio sümfooniaorkestrile kui Helsingi Linnaorkestrile.

Tallinnas annab ERSO järgmise kontserdi 21. novembril, kui dirigendipuldis on Olari Elts ja solistiks Berliini Filharmoonikute kontrabassimängija Gunārs Upatnieks. Ooperigalaga rõõmustab ERSO kodupublikut aga 23. jaanuaril, kui koos Peterburi Mihhaili teatri solistide ja dirigent Igor Tomaševskiga esitatakse Itaalia ja Vene ooperimuusikat.