Proovisaal täis muusikahuvilisi gümnasiste

10. aprill 2014.

Täna, 10. aprillil osalesid ERSO haridusporgrammis “Hommik ERSO-ga” Kuusalu Keskkooli ja Kuusalu Kunstide Kooli õpilased.

10.04.2014. Haridusprogrammis “Hommik ERSO-ga” osalesid Kuusalu Keskkooli ja Kuusalu Kunstide Kooli õpilased. Pärast lühiülevaadet ERSo ajaloost kuulati proovis Erkki-Sven Tüüri teost "De profundis". Foto Maarja Kasema.
10.04.2014. Haridusprogrammis “Hommik ERSO-ga” osalesid Kuusalu Keskkooli ja Kuusalu Kunstide Kooli õpilased. Pärast lühiülevaadet ERSO ajaloost kuulati proovis Erkki-Sven Tüüri teost “De profundis”. Foto Maarja Kasema.
10.04.2014. Haridusprogrammis “Hommik ERSO-ga” osalesid Kuusalu Keskkooli ja Kuusalu Kunstide Kooli õpilased. Pärast lühiülevaadet ERSo ajaloost kuulati proovis Erkki-Sven Tüüri teost "De profundis". Foto Maarja Kasema.
10.04.2014. Haridusprogrammis “Hommik ERSO-ga” osalesid Kuusalu Keskkooli ja Kuusalu Kunstide Kooli õpilased. Pärast lühiülevaadet ERSO ajaloost kuulati proovis Erkki-Sven Tüüri teost “De profundis”. Foto Maarja Kasema.
10.04.2014. Haridusprogrammi "Hommik ERSO-ga" külalisteks olid Kuusalu Keskkooli ja Kuusalu Kunstide Kooli õpilased. Pärast orkestriproovi kuulamist kohtuti helilooja Erkki-Sven Tüüri ja dirigent Olari Eltsiga. Foto Maarja Kasema.
10.04.2014. Haridusprogrammi “Hommik ERSO-ga” külalisteks olid Kuusalu Keskkooli ja Kuusalu Kunstide Kooli õpilased. Pärast orkestriproovi kuulamist kohtuti helilooja Erkki-Sven Tüüri ja dirigent Olari Eltsiga. Foto Maarja Kasema.