ERSO alustab hooaega kontserdiga “FANTASTILINE!”

03. september 2012.

Eesti Riiklik Sümfooniaorkester alustab 86. hooaega kontserdiga FANTASTILINE!

Maestro Neeme Järvi andis täna hommikul avalöögi Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri 86. hooajale, alustades neljapäeval, 6. septembril Estonia kontserdisaalis toimuva hooaja avakontserdi “Fantastiline!” proovidega.  Algamas on värvikas hooaeg, mille vormivad tervikuks kuus põnevat kontserdisarja: “Pariisi sümfooniad”, “Festivo”, “Klassikud”, “Meistriklass”, “1001 ööd” ja “Maestro”.

Kindlasti leiavad siit muusikaelamusi kõik erineva maitse ja muusikakogemusega kontserdikülastajad. Lisaks kontsertidele orkestri kodusaalis Estonias, jõuab orkester ka Tartusse, Pärnusse ja Jõhvi, väljaspool Eestit aga Helsingi hiljuti avatud Musiikitalosse ja koos peadirigent Neeme Järviga Peterburi filharmoonia kuulsasse Suurde saali.

Ei ole kontserte ilma publikuta. Mõeldes just Teile, kallid kontserdikülastajad, on sündinud uus ERSO 86. hooaeg!

Meenutame, et kontserdisarjana ostes on kontserdipilet üksikmüügihinnast 40% soodsam. Iga kontserdisari on müügil sarja esimese kontserdi alguseni, seega “Pariisi sümfooniad” veel ainult kuni neljapäeva, 6. septembrini.

Kontserdisarjade info leiate siit: https://www.erso.ee/nuud-muugil-kontserdisarjad-20122013/

Teie
Eesti Riiklik Sümfooniaorkester