Kontserdisari EESTI MÕISAD 2012

02. juuli 2012.

Agentuur Corelli Music jätkab juba kolmeteistkümnendat aastat suvise menusündmusega, mille peaesineja Corelli Consort tähistab sel aastal oma juubelihooaega. Heategevuslikus kontserdisarjas „Eesti mõisad 2012″ ühinevad arhitektuur, muusika, ajalugu, metseenlus, mõisaromantika ja kunstipärandi hoidmine.

Sari on 12 aasta jooksul, alates 1999. aasta suvest tutvustanud 54 mõisat üle Eesti ja toetanud 12 väikest mõisakooli või -lastekodu. Sel aastal läheb publiku ja metseenide sihtannetus esimest korda eakatele inimestele, Uderna mõisa hooldekodu vanakestele. Kontserdisari „Eesti mõisad 2012“ aitab SA Uderna Hooldekodul alustada välisvalgustuse rajamise fondi.

Kontserdid toimuvad 19.-22. juulini 2012 Suure-Kõpu, Saka, Vihula ja Uderna mõisas.

Täpsem info Corelli Musicu kodulehelt: http://www.corelli.ee/?id=10577