Galerii: Kalle Randalu 65. sünnipäeva kontsert koos ERSOga

12. november 2021.

Tunnustatud pianist, Kalle Randalu tähistab oma 65. sünnipäeva kahel järjestikusel õhtul toimuva kontserdiga Estonia kontserdisaalis. Koos sünnipäevalapsega on laval ka Eesti Riiklik Sümfooniaorkester ning dirigendipuldis seisab Keski-Pohjanmaa Kammerorkestri asutaja ja kauaaegne peadirigent Juha Kangas.

Jätkuna möödunud muusika-aastale, mis laialt üle maailma oli pühendatud Ludwig van Beethoveni loomingule, kõlavad kahel järjestikusel õhtul Kalle Randalu ja ERSO esituses kõik Beethoveni viis opusenumbriga klaverikontserti. Neist kolm esimest, C-duur, B-duur ja c-moll kõlasid eile, 11. novembril ja kaks viimast, G-duur ja Es-duur tulevad ettekandele täna, 12. novembril kell.

Vaata fotogaleriid on 11. novembri kontserdist (fotograaf Mana Kaasik).

Janar Ala intervjuud pianistiga lugege siit.