Kultuurisõbra kõrgeima tiitliga pärjati ERSO kuldsponsor Olerex

17. veebruar 2020.

Kultuuriministeerium andis sõbrapäeval PROTO Avastustehases toimunud tänuüritusel üle konkursi “Kultuurisõber 2019” tunnustused. Peapreemia ehk aasta kultuurisõbra tiitliga pärjati kütusefirma Olerex ning Nordic Hotel Forumi omanik ja juht Feliks Mägus. Kokku tunnustas kultuuriminister Tõnis Lukas kaaluka panuse eest kultuurivaldkonda 23 ettevõtet või eratoetajat. Kultuuriministeeriumile laekus tänavu 47 tunnustamise ettepanekut. Nende seast valiti välja 21 kultuurisõpra ning kaks peapreemia laureaati ehk aasta kultuurisõpra.

Eestimaine ettevõte Olerex ja Eesti esindusorkester alustasid koostööd 2019. aastal. Olerex kannab ERSO kõrgeima toetaja ehk kuldsponsori tiitlit, lisaks toetab ta ERSO populaarseimat kontserdisarja MAESTRO. Olerex on täna üks suurimaid kultuuri toetajaid Eestis: lisaks ERSOle oli ta laulu- ja tantsupeo “Minu arm” suurtoetaja, Saaremaa ooperipäevade peatoetaja ja veel palju muud.

Vaata kogu galeriid.