Neeme Järvi pälvis Eesti Kultuurkapitali helikunsti sihtkapitali elutööpreemia

31. jaanuar 2020.

Neeme Järvi pälvis Eesti Kultuurkapitali aastapreemiate jagamisel Eesti Kultuurkapitali helikunsti sihtkapitali elutööpreemia.

“Tema mõjuka sõna taga on hiigelsuured teod muusikas rohkem kui 60 aasta jooksul, erakordne hulk dirigeeritud helitöid, paarsada orkestrit ja mitusada solisti, kes on musitseerinud tema juhatusel. Maestro kontsertidel on saanud muusikaelamusi miljonid kuulajad. Tema teened on hindamatud eesti muusika ettekandmisel kõikidel maadel ja mandritel. Ta on Eesti kultuuri saadik maailmas – dirigent, kelle elutöö  on liigutanud mägesid.”

VAATA ÜLEKANNET UUESTI (Neeme Järvi elutööpreemia väljakuulutamine: 1 tund 24 minutit)

VAATA FOTOGALERIID

Loe lähemalt: KULTUURKAPITAL JAGAS AASTAPREEMIAID