Sooviklassika. Muusikaelamus 2018

31. detsember 2018.

Klassikaraadio kuulajate tähelepanekud erilistest elamustest muusika kogemisel. Kokkuvõttev saade oli eetris 31. detsembril. Saatejuhid Marge-Ly Rookäär ja Tarmo Tiisler vestlesid kuulajatega ja aitasid neil meenutada aasta parimaid muusikahetki.

Saade “Muusikaelamus” ei moodusta pingerida ega vali hitte, pigem püüab esile tõsta teistest eristunud meeleliigutusi ja raadioeeter andis võimaluse kogetut ka teistega jagada. /…/ Klassikaraadio kuulajatele jätsid paljude maailmanimedega artistide kõrval mullu unustamatuid elamusi ka kodumaised kollektiivid: ERSO, Eesti Festivaliorkester, Tallinna Kammerorkester, Eesti Filharmoonia Kammerkoor, Vox Clamantis, Eesti Rahvusmeeskoor ning meie tippmuusikud: Kalle Randalu, Mati Turi ja Martti Raide, Rein Rannap, Tanel Joamets, Mihkel Poll, Kadri-Ann Sumera jpt.

Kuula saadet uuesti Klassikaraadio kodulehel.