Ilmusid juubilaride uued heliplaadid: Kalle Randalu, Neeme Järvi ja ERSO

03. november 2016.

Äsja jõudsid kuulajateni kolm uut heliplaati Estonian Record Productions’i sarjas “Great Maestros”. Sarja esimesed kaks heliplaati ilmusid pool aastat tagasi.

25. novembril 60. juubelisünnipäeva tähistava Kalle Randalu, 17. ja 18. novembril pidulike kontsertidega 90. juubelisünnipäeva tähistava Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri ja eeloleval kevadel 80. juubelisünnipäeva tähistava Neeme Järvi esituses kõlavad uutel plaatidel Ludwig van Beethoveni 3., 4. ja 5. klaverikontsert ning Johannes Brahmsi 1., 2. ja 3. sümfoonia. Teosed on salvestatud Estonia kontserdisaalis aastail 2012 ja 2014.

Reedel, 4. oktoobril 2016 toimub Estonia kontserdisaalis X Tallinna Klaverifestivali avakontsert, millega tähistatakse Kalle Randalu 60. juubelisünnipäeva. Ettekandele tulevad Beethoveni fantaasia klaverile, koorile ja orkestrile ning Brahmsi 2. klaverikontsert. Dirigendipuldis on Neeme Järvi, kaastegev on Eesti Filharmoonia Kammerkoor.

Pärast kontserti toimub Estonia kontserdisaali fuajees Neeme Järvi ja Kalle Randalu autogrammitund.

Vaata ka ERPi kodulehekülge.

Eesti Riiklik Sümfooniaorkester
Tel: 6147788; 6147787
erso@erso.ee
www.erso.ee