Triin Ruubel (viiul), Kärt Ruubel (klaver) 

Wolfgang Amadeus Mozart – Sonaat klaverile ja viiulile nr 21 e-moll
Gabriel Fauré – Sonaat viiulile ja klaverile nr 1
Maurice Ravel – “Mustlane”
César Franck – Sonaat viiulile ja klaverile A-duur

Kaksikõed Triin ja Kärt elavad vilgast muusikuelu. 2011. aastal asutasid nad ansambli Neophon, millega on kaasnenud koostöö selliste tippheliloojatega nagu Wolfgang Rihm, Peter Ruzicka ja Jörg Widmann. Lisaks on Triin alates 2015. aastast Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri kontsertmeister. Kärt on ühtviisi nõutud nii solisti kui kammermuusikuna. Ta on esinenud paljudel mainekatel festivalidel.

Puhuvad värsked tuuled! “Eliitkontsertide” sari on saanud otsekui uue hingamise! Teie ees on peamiselt noored interpreedid, just äsja tõusnud või lausa sööstnud Eesti kammermuusikute eliidi sekka.
Pretensioonikas pealkiri “Eliitkontserdid” on tegelikult lõbus sõnamäng: E(esti Interpreetide) Liit on juba aastaid Eesti Kontserdi hinnatud partner kammerkontsertide korraldamisel. Üheksa kontserti tõsisele kammermuusikasõbrale kogu hooaja vältel – pea igal kaval Mozarti, kõige valgusrikkama klassiku pitser!

Kontserdi korraldajad Eesti Interpreetide Liit ja Eesti Kontsert. 

OSTA PILET