25. ja 26. X ning 3. XI: Eesti Akadeemiline Vaskpillikvintett Tallinnas, Narvas ja Sauel

24. oktoober 2015.

Eesti Akadeemiline Vaskpillikvintett on 2015. aastal loodud Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri ja Rahvusooper Estonia sümfooniaorkestri parimatest mängijatest koosnev ansambel. Kvinteti repertuaari kuulub läbi sajandite kirjutatu muusika. Ülesastumine Eesti Interpreetide Liidu kontserdisarja raames on kvinteti esimene ametlik ülesastumine ning kavasse on valitud kaunimad eesti heliloojate vaskpilli teosed ning seaded. Ansambli koosseisu kuuluvad Indrek Vau (trompet), Istvan Barath (trompet), Pan Ye (metsasarv), Andres Kontus (tromboon) ja Madis Vilgats (tuuba).

25. oktoober kell 18.00 Rootsi-Mihkli kirik
26. oktoober kell 18.00 Narva Linnus
3. november kell 18.30 Saue kontserdisaal

Kavas:

Eino Tamberg – “Music For Five” op. 86
Raimo Kangro – Torupidu
Mati Kuulberg – Concerto per ottoni
Harri Otsa – Prelüüd ja fuuga “Rustico”
Cyrillus Kreek – Rahvalaulude seaded vaskpillikvintetile

Kontsertide korraldaja: Eesti Interpreetide Liit

OSTA PILET