Tarkusepäeva-tervitus Solarise keskuses

31. august 2015.

Teisipäeval, 1. septembril kell 14.30 tervitab Eesti Riiklik Sümfooniaorkester tarkusepäeva puhul kõiki kooliõpilasi ja linnarahvast muusikalise etteastega Solarise keskuse aatriumis, kus kõlab orkestri esiviiuli Arvo Leiburi soleerimisel muusikaajaloo üks populaarsemaid teoseid – Antonio Vivaldi “Sügis” tsüklist “Aastaajad”.

ERSO soovib kõigile rõõmsat kooliteed ning kutsub õpilasi ja õpetajaid osa võtma ERSO haridushommikutest ning kuulama noortekontserte. Täpsema info noortekontsertide ja haridushommikute kohta leiate SIIT.

Käesoleval nädalal valmistub Eesti Riiklik Sümfooniaorkester Tõnu Kaljuste käe all 4. septembril toimuvaks kontserdiks “PÄRDI PÄEVAD. ALBUMID: Lamentate / In principio”, mis on pühendatud Arvo Pärdi 80. sünnipäevale. ERSO 89. hooaja pidulik avakontsert toimub aga 18. septembril Estonia kontserdisaalis maestro Neeme Järvi juhatusel.