Corelli Music. Maardu mõisa muusikasalong. MUUSIKA TALLINNAST VIINI (26.06.2014)

19. juuni 2014.

Corelli Music

Maardu mõisa muusikasalong. MUUSIKA TALLINNAST VIINI

Kontserdiagentuur Corelli Music jätkab 10. juubelihooaega ning kutsub kuulama kauneid kontserte imelistes arhitektuuripärlites, mõisates-lossides üle Eesti sumedatel suveõhtutel. Naudi endiste aegade stiili ja elegantsi suurepäraste muusikute esituses!

N, 26. juuni 2014 kell 19 Maardu mõisa muusikasalong (Jõelähtme kihelkond, Harjumaa)

Eksklusiivne valgete ööde kontsert imekauni mõisa ballisaalis kavaga, mida Corelli Consort järgmisel päeval sõidab esitama uhkesse Rohrau lossi Viini lähistel Austrias!

ESINEJA: barokkansambel CORELLI CONSORT ajastu pillidel
Mail Sildos (barokkviiul)
Meelis Orgse (barokkviiul)
Villu Vihermäe (barokktšello)
Peeter Sarapuu (barokkfagott)
Lembit Orgse (klavessiin)

KAVA “Muusika Tallinnast Viini!” muusikapärlitest – Corelli, Händel, Vivaldi, Meder, Corrette, Haydn, C.Ph.E. Bach

Valgel õhkamapaneval juuniõhtul pakub Corelli Music eksklusiivset võimalust nautida imelist barokiaja muusikat ühes Tallinna lähiümbruse kaunimas mõisas. Kontsert “Muusika Tallinnast Viini!” toob publikumenukasse “Maardu mõisa muusikasalongi” barokkansambli Corelli Consort. Eesti tuntuim ajastu pillidel musitseeriv ansambel mängib parimate ajalooliste traditsioonide vaimus barokkmuusika pärlitest koosneva kava, mida järgmisel päeval sõidetakse esitama Viini lähedal asuvasse uhkesse Rohrau lossi. Heliloojatest vendade Haydnite sünnikodus toimub juba 11. korda mainekas Haydni festival. Kuulda saab palju kaunist barokiaja muusikat huvitavas keelpillide, fagoti ja klavessiini koosluses. Kavas on ka kuulsa Bachi poja Carl Philipp Emanuel Bachi teosed, millega Corelli Consort koos kogu muusikamaailmaga tähistab helilooja 300. sünniaastapäeva.

Maardu mõisa ballisaal on ideaalne paik barokkmuusika nautimiseks. Mõisa peahoone on ehitatud samal ajajärgul, millest pärinevad ansambli Corelli Consort kavas olevad teosed – Corelli, Händeli, Mederi ja Vivaldi kaunikõlaline ja barokilikult efektne looming. Vaid 16 kilomeetri kaugusel Tallinnast asuv Maardu mõis on üks Eesti esinduslikumaid ning väärtuslikumaid. Kui kaua aega toimusid mõisas eelkõige kinnised üritused, siis tänu juunist 2008 agentuuri Corelli Music ja Eesti Panga koostöös toimuvale kontserdisarjale „Maardu mõisa muusikasalong” on uhke kompleksi uksed avatud kõigile, kes tulevad kuulama kaunist muusikat parimas ettekandes.

Kohaletulija saab lisaks muusikanaudingule ja hubasele salongikohvikule elamuse mõisa luksuslikust sisekujundusest, mis laseb muusikat kuulates vaimusilmas hõlpsasti tagasi aristokraatlikku mõisa- ja lossiaega rännata. Positiivne elamus kaunist muusikast vaimustavas ajaloolises interjööris!

Kontserdi pikkus koos vaheajaga 1,5 tundi

**************************

PILETID: 12 € / 10 € *  eelmüügis Piletilevis, Statoilis ja võimalusel tund enne algust kohapeal

* Sooduspiletid: pensionär, õpilane, üliõpilane, õpetaja, puudega inimene ja tema saatja, Eesti Interpreetide Liidu liige

Korraldaja: Corelli Music www.corelli.ee