Estonia maja 100. Laadapäev

09. september 2013.

Pühapäeval, 8. septembril toimus Estonia maja ümbruses suur  laadapäev, mida külastas orienteeruvalt 13 000 inimest. Põnevaid eeskavasid ning tegevust nii suurtele kui väikestele muusika- ja teatrisõpradele jätkus kogu päevaks. Eesti Riiklik Sümfooniaorkester osales laadapäeval esmakordselt. Kell 14 andis ERSO maestro Neeme Järvi juhatusel kontserdi Estonia suurel välilaval. Kaastegevad olid viiulisolist Sigrid Kuulmann ja Eesti Rahvusmeeskoor, kes päev varem olid üles astunud ka ERSO hooaja avakontserdil.

Külastajate huvi ERSO väljapaneku ja kontserdipiletite vastu oli väga suur. Estonia kontserdisaali ees paiknenud ERSO alal sai tutvuda Eesti esindusorkestri algava hooaja kontsertidega, soetada laadahinnaga kontserdipileteid ning osaleda õnneloosis. Esindatud oli ERSO kuldsponsor aastast 2004 AUDI ning külalisi kostitasid ERSO hooaja 2013/14 peasponsor E-Piim ning ERSO kohvipartner Best Beans.

ERSOt ja kontserdikülalisi tervitab orkestri hooaja peasponsor E-Piim. Foto Maarja Kasema.
ERSOt ja kontserdikülalisi tervitab orkestri hooaja peasponsor E-Piim. Foto Maarja Kasema.

   

Maestro Neeme Järvi, ERSO direktor Kadi Tali ning Eesti esimene Audi A6 Hybrid, mille Eesti esindusorkestrile andis kasutada ERSO kuldsponsor aastast 2004 Audi. Estonia laadapäev, 8.09.2013. Foto Maarja Kasema.
Maestro Neeme Järvi, ERSO direktor Kadi Tali ning Eesti esimene Audi A6 Hybrid, mille Eesti esindusorkestrile andis kasutada ERSO kuldsponsor aastast 2004 Audi. Estonia laadapäev, 8.09.2013. Foto Maarja Kasema.
Maestro Neeme Järvi koos abikaasa Liliaga ning ERSO direktor Kadi Tali külastasid pärast kontserti ja pressikonverentsi ka ERSO laadapäeva väljapanekut ning degusteerisid E-Piima pakutud juustusid ning Best Beansi pakutud kohvi, 8.09.2013. Foto Maarja Kasema.
Maestro Neeme Järvi koos abikaasa Liliaga ning ERSO direktor Kadi Tali külastasid pärast kontserti ja pressikonverentsi ka ERSO laadapäeva väljapanekut ning degusteerisid E-Piima pakutud juustusid ning Best Beansi pakutud kohvi, 8.09.2013. Foto Maarja Kasema.
ERSO väljapanek Estonia laadapäeval, 8.09.2013. Foto Maarja Kasema.
ERSO väljapanek Estonia laadapäeval, 8.09.2013. Foto Maarja Kasema.

Vaata Postimehe suurt fotogaleriid SIIT.