ERSO Estonias. Tasuta üritused publikule

13. september 2013.

Tšaikovski V sümfoonia

L, 14. september kell 18.00, Estonia välilava

ERSO ja dirigent Nikolai Aleksejev

Käesoleval aastal täitus kauaaegsel ERSO peadirigendil Nikolai Aleksejevil 30 aastat debüüdist ERSO ees. Tema juhatusel tuleb spetsiaalselt Estonia teatrimaja juubelipidustusteks püstitatud välilaval ettekandele Pjotr Tšaikovski V sümfoonia. Koos ERSOga on Nikolai Aleksejev publikule pakkunud rohkelt kauneid muusikaelamusi, millest eredaimatena kerkivad esile just mitmed Vene heliloojate teoste tõlgitsused.


AUTOGRAMMITUND

E, 16. september kell 17.00, Estonia talveaed
Maestro Neeme Järvi, pianist Kalle Randalu, helilooja Erkki-Sven Tüür ja ERSO kauaaegne inspektor ja mänedžer Rein Mälksoo meenutavad lõbusaid lugusid lavalaudadelt ning räägivad ERSO tänasest ja homsest päevast. Autogrammitundi modereerib ERSO direktor Kadri Tali.

Ootame kõiki õpilasi, muusikasõpru, ajakirjanikke.
Üritused on tasuta!
Kohtumiseni!