Muusikatuba

20. märts 2013.

Klassikaraadio Muusikatoas on külas tromboonisolist ning ERSO tromboonirühma kontsertmeister Andres Kontus.

Reedel, 22. märtsil soleerib Andres Kontus Christopher Rouse’i tromboonikontserdis, Eesti Riiklikku Sümfooniaorkestrit dirigeerib Daniel Raiskin. “See on väga nõudlik teos, nii solistile kui orkestrile,” kommenteeris Andres Kontus Rouse’i tromboonikontserti.

Klassikaraadio teeb kontserdist otseülekande.

Muusikatoa teises pooles esineb Natalia Gutmani trio koosseisus Natalia Gutman (tšello), Dmitri Vinnik (klaver) ja Sviatoslav Moroz (viiul). Kavas on Ludwig van Beethoveni, Franz Schuberti, Johannes Brahmsi looming. Kontsert toimus 6. märtsil 2012 Belgradis.

Natalja Gutman esines viimati ERSOga möödunud aasta novembris, kui ta esitas Schnittke I tšellokontserdi, dirigeeris Andres Mustonen.

Muusikatuba toimetab Mirje Mändla

Kuula