Neeme Järvi pöördumine

15. veebruar 2013.

Edastame maestro Neeme Järvi pöördumise kontserdipubliku poole.

Minu armas publik!

Tervitan teid kõiki ja annan teada, et kahjuks pean mõjuvatel põhjustel mõneks ajaks tempo maha võtma ning kolme ERSOga väljakuulutatud kontserdi juhatamisest loobuma. 6. ja 8. märtsil, kontsertidel “Kuninganna” ja “8. märts”, usaldan ma oma orkestri suurepärasele Saksa dirigendile Jonas Alberile, kes teeb koostööd paljude maailma  tipporkestrite ja -ooperiteatritega, 5. aprilli kontserdil “Hea Eesti asi” on aga orkestri ees ERSO ja Rahvusooper Estonia kauaaegne peadirigent, praegune Adelaide’i sümfooniaorkestri peadirigent Arvo Volmer.

Mina olen taas teiega 11.  ja 12. aprilli kontserdil “Suur sümfoonia”. Seni elan aga kontsertidele kaasa Klassikaraadio vahendusel.

Olge terved!
Teie Neeme Järvi