Muusikatuba

12. detsember 2012.

Klassikaraadio saates “Muusikatuba” (12.12.2012) rääkis neljapäeval ja reedel toimuvatest ERSO jõulukontsertidest dirigent Toomas Vavilov.

Saate teemad:
* Klassikaraadio stuudios on noored muusikud Pipilota Neostus (flööt) ja Maarja Helen Oserov (viiul) ja Johannes Välja (tšello), kes esinevad 18. detsembril kell 19 Estonia kontserdisaalis, dirigeerib Mikk Murdvee. Räägib Mikk Murdvee.
* ERSO annab 13 ja 14 detsembril Jõulukontserte, kavast kõneleb dirigent Toomas Vavilov. Klassikaraadio vahendab otseülekande 14. detsembri kontserdist
* Eesti pianist ja EMTA professor Matti Reimann tähistas möödunud nädalal 69 sünnipäeva kuulame valikut muusikat tema esituses ning kommentaare sinna juurde, katkendid Artur Lemba Klaverikontserdist nr. 1 ning Eduard Tubina “Süidist Eesti Rahvaviisidest”
* Esinevad Martha Argerich (klaver), Mauricio Vallina (klaver), Torleif Thedeén (tšello), Mark Drobinsky (tšello) ja Vittorio Schiavone (metsasarv): Robert Schumann – Andante ja variatsioonid. Kontsert toimus 13. juunil 2012 Luganos. Muusikatuba toimetab Mirje Mändla.

Kuula