Meelis Vind Klassikaraadio Muusikatoas

25. september 2012.

Klassikaraadio “Muusikatoas” on külas Meelis Vind. Saade on eetris 26. septembril kell 10.05.

* Stuudios on külas klarnetist, improviseerija ja ansamblite VindProject ja VindPower kunstiline juht ja muusikalooja Meelis Vind. Kõlavad helinäited septembris Eesti Raadio I stuudios salvestatud uuest helimaterjalist, Meelis Vindi lood Liidiale ja Oodates Lumepilvi.

* Saate teises pooles kuulame katkendeid kontserdilt, kus esinesid BBC Singers ja Eric Whitacre Singers, dirigeerib Eric Whitacre. Kõlavad Eric Whitacre – Alleluia ja Higher, Faster, Stronger (esiettekanne) Kontsert toimus 29. augustil 2012 aastal Royal Albert Hall`is Londonis festivalil BBC Proms.

Muusikatuba toimetab Mirje Mändla.

Kuula saadet: http://klassikaraadio.err.ee/helid?main_id=1476953&lang=