ERSO lõpetab 84. hooaja

12. mai 2011.

ERSO lõpetab reedel, 13. mail Estonia kontserdisaalis pidulikult oma 84. hooaja. Ettekandele tuleb Gustav Mahleri grandioosne III sümfoonia, dirigendipuldis on kümme hooaega orkestri peadirigent olnud Nikolai Aleksejev, osalevad metsosopran Hermine Haselböck, Eesti Kontsertkoor ja Tallinna Poistekoor.

Ühtlasi kuulutatakse välja ERSO järgmise, 85. hooaja kontserdisarjad ning avatakse piletimüük. Juubelihooajal toob ERSO kuulajateni neli põnevat ja kõrgetasemelist kontserdisarja: JUBILATE, MEISTRIKLASS, SAAGA ja CONCERTO. “Jubilate” on pühendatud orkestri 85. juubelile, “Meistriklassis” kõlavad muusikaklassika meistriteosed parimas esituses, “Saaga” toob kuulajateni põneva tausta ja süžeega teosed ning sari “Concerto” pakub kuulamiseks atraktiivseid instrumentaalkontserte suurepäraste solistide esituses. Sarjapiletiga võidab kuulaja 30% üksikpileti hinnast.

Uuel hooajal jätkab ERSO kunstilise juhina Neeme Järvi, orkestri kunstilise nõustajana Paavo Järvi ja esimese külalisdirigendina Olari Elts.

Neeme Järvi on ERSO ees juba 30. juunil kell 20 Nokia Kontserdimajas. Laulupeo eelõhtul tervitatakse muusikasõpru rõõmsa kontserdiga “Ilm ja maa”, alapealkirjaga “Suur ilm saab alguse väikesel maal”.

Muusikaliste kohtumisteni!